Gerucht: Audi TT RS Plus

Audi TT RS Plus
Nieuwe details bereiken de oppervlakte over een mogelijke über-TT RS.

Geruchten over een TT RS met iets meer pit bereikten in maart reeds de oppervlakte toen een intern Audi-document de weg naar het internet vond. Automobile France doet nu een gok naar de specificaties van de ultieme TT RS. Volgens hen krijgt de TT RS Plus een totale output van 380 pk, maar liefst 40 pk meer dan de reguliere TT RS.

Om de prestaties extra in de verf te zetten, zou de TT RS ook op dieet gaan. Het verwijderen van de achterbank zou bijvoorbeeld tot 60 kg kunnen besparen. Verder verwacht men unieke velgen en een iets minder subtiele achterspoiler. De wagen zou ergens in 2012 het levenslicht zien. (Via:Automobile France)

Audi TT RS

Deel dit bericht:

1 reactie op "Gerucht: Audi TT RS Plus"

  1. Wolf 27-10-2011 om 10:34

    De audi is een sportieve auto met een geweldig geluid. Alleen vinden de kennners ( lees journalisten) dat de auto te veel last heeft van veilig onderstuur. Via MTM Motorsport kun je via electronica ingrijpen in de tussenbak die de krachtverhouding regelt tussen de voor- en achterwielen. Dus naar wens meer kracht op de achterwielen. Ik hoop voor de meerbeleving van deze nwe Audi dat ze hier een mogelijkheid voor hebben opengelaten.
    Ps als er bij jullie nog ruimte is voor een buitenlandcorrespondent (Nederland) dan houd ik me graag aanbevolen. LOL

Reageer

Reactie aan het plaatsen...