Spyshots: BMW 3-Reeks Coupe / 4-Reeks

BMW 3-Reeks Coupe
De BMW 3-Reeks Coupé werd voor het eerst in het wild gespot.

De BMW 3-Reeks (F30) werd pas vorige week onthuld en nu reeds komen de afgeleide versies naar buiten. De M3 zagen we al, maar nu gaat ook de 3-Reeks Coupé de baan op. Een kleine preview toonden we jullie een week geleden. Of hij echt de naam 3-Reeks Coupé meekrijgt, wordt nog even afwachten. De geruchtenmolen suggereert immers dat dit de BMW 4-Reeks wordt.

We zien op de foto’s een prototype in een vroeg stadium met veel camouflage, veel wordt dus niet onthuld. De vormen van de nieuwe coupé worden wel iets duidelijker en het lijkt erop dat de Coupé iets groter wordt dan de 3-Reeks Sedan. De 4-Reeks zou zowel als tweedeurs en vierdeurs verkocht worden, naar het voorbeeld van de Audi A5 Coupé & Sportback. Een cabrio staat hoogstwaarschijnlijk ook op de planning. (Via:WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...