Mercedes SLS AMG Black Series gespot!

Mercedes SLS AMG BLack Series
571 pk? Zo weinig! Dat moeten ze bij AMG gedacht hebben, toen ze besloten de SLS AMG Black Series te bouwen.

De kracht van de 6.2 liter grote V8 zal toenemen om uiteindelijk 608 paarden te bereiken, voldoende om enkele seconden van de sprinttijd van nul naar honderd te peuzelen. Die tijd zou neerkomen op 3,5 seconden. De maximale snelheid die de snelheidsmeter kan aangeven, bedraagt een respectabele 322 km/u.

Aan de buitenkant kunnen we de SLS AMG Black Series herkennen aan zijn wijdere body kit, een andere voorbumper en speciale side skirts. De grotere achterbanden en de speciale remschijven maken de Black Series echt hardcore. En als we de geschiedenis mogen geloven, wordt de SLS AMG Black Series beenhard, want dat was het geval de bij SL65 AMG Black Series. En als we naar de foto’s kijken, zien we dat er ook aan een AMG-versie van de Mercedes ML gewerkt wordt. (via WCF)

Lees en bekijk hier onze rijtest met de Mercedes SLS AMG.

Deel dit bericht:

2 reacties op "Mercedes SLS AMG Black Series gespot!"

  1. mrnix 22-10-2011 om 12:32

    en van de mercedes GL AMG

  2. ML 24-10-2011 om 22:50

    even off topic , word de mailbox van redactie@groenlicht nog wel gecheckt? 

Reageer

Reactie aan het plaatsen...