45 Fiat 500’s zetten nieuwe Lotto kleur bij

Fiat 500 Lotto
Sinds 1 oktober is de nieuwe Lotto een feit, 45 Fiat 500’s verkleed als Lotto-balletjes zetten dit extra kracht bij.

Dat er bij de nieuwe Lotto trekking voortaan tussen 45 cijfers gekozen moet worden wil de Nationale Loterij maar al te graag op een originele wijze duidelijk maken. Daarom kwam het op het idee om het wagenpark van de vertegenwoordigers tijdelijk in te ruilen voor exact 45 als Lotto-ballen vermomde Fiat 500’s. Hierdoor zal het voortaan mogelijk zijn om de kleurige Lotto-balletjes letterlijk door de Belgische straten tegen te komen. De Nationale Loterij werkt hiervoor samen met Fiat Groep België.

De kans dat je in de komende maanden een rijdend Lotto balletje tegen komt is betrekkelijk groot, de Nationale Loterij zal de wagentjes namelijk in het weekend ook inzetten op allerlei evenementen. Zo zullen de Fiats opduiken op allerlei kertsmarkten, sport- en wielerevents en nationale acties. Er zullen daarnaast ook nog enkele ludieke acties op poten gezet worden. Zo zullen koppels die trouwen op 11/11/11 gebruik kunnen maken van de Fiat met het nummer 11, daarnaast zullen de wagentjes ingezet worden om in de week voor Kerstmis winkelende mensen met hun kerstaankopen naar huis te brengen. Ook voor wie graag zelf achter het stuur van een Fiat 500 kruipt zijn er mogelijkheden, er zullen verschillende Lotto Fiats te winnen zijn via verschillende media-acties.

Deel dit bericht:

1 reactie op "45 Fiat 500’s zetten nieuwe Lotto kleur bij"

  1. Dieter 14-12-2011 om 12:00

    dat zijn veel 500tjes, en het is ook mooi

Reageer

Reactie aan het plaatsen...