Preview: BMW 3-Reeks Coupe

BMW-3-Reeks-Coupe
De nieuwe BMW 3-Reeks is voorgesteld, tijd om te speculeren over andere carrosserievarianten!

Volgens Theophilus Chin moet je de BMW 3-Reeks iets lager op zijn poten zetten en de motorkap iets vlakker maken en je krijgt een 3-Reeks Coupé. Of 4-Reeks, zoals sommigen suggereren. De 2 deuren waarover de 3-Reeks Coupé beschikt, zijn in dit geval met ruiten zonder frame uitgevoerd en de voorruit ligt iets vlakker dan voorheen het geval is.

Of de uiteindelijke productieversie er zo uit zal gaan zien is niet 100% zeker, maar als we naar het verleden van de BMW 3-Reeks modellen kijken, is het zeker en vast niet onmogelijk dat deze photoshop realiteit zal gaan worden. En uiteraard komen er ook nog een cabrio-versie en een M-versie. Wie photoshopt die?

BMW-3-Reeks-Coupe

Deel dit bericht:

1 reactie op "Preview: BMW 3-Reeks Coupé"

  1. TDB 17-10-2011 om 18:44

    de photoshop ziet er toch niet über-sporitef uit… 
    Terwijl de vorige 3 coupé er een stuk sportiever uitzag dan de berline. 

Reageer

Reactie aan het plaatsen...