Spyshots: Audi RS1

Audi RS1
Niet de S1, maar een nog hetere RS1 werd bijna ‘naakt’ gespot rond en op de Nürburgring.

Een Audi S1 werd al eerder gespot rond de Nürburgring, de nu gefotografeerde wagen ziet er echter een stuk heviger uit en hint naar de komst van een RS1. Bovendien werd de meeste camouflage achterwege gelaten. We zien gewijzigde bumpers, zijschorten, een ongetwijfeld lagere ophanging, twee dikke uitlaten en een allesbehalve subtiele achterspoiler.

Het blijft echter gissen naar het blok onder de motorkap van dit prototype. De S1 zou een 1.6-liter turbomotor krijgen met een vermogen van 220 pk en vierwielaandrijving, de RS1 moet dus iets meer in petto hebben. Dat een 2.5-liter TFSI vijfcilinder onder de motorkap van de A1 past, bewees het A1 Clubsport Quattro Concept. Of Audi hetzelfde blok uit de RS3 in de A1 wil lepelen, dat is een andere vraag. (Via: WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...