Update: Gran Turismo 5 2.0 & Extra’s

Gran Turismo 5 Spec 2
Gran Turismo 5 eigenaars worden getrakteerd op een nieuwe functionele update.

Forza Motorsport 4 komt eraan en als reactie komt het Gran Turismo kamp met een nieuwe update. In november vorig jaar werd Gran Turismo gelanceerd en sindsdien bleven de aanpassingen miniem. Op basis van de feedback die ze kregen, komen de makers van de simulator nu met een nieuwe uitgebreide update. Vanaf vandaag, 11 oktober, zal de Spec 2.0 update gratis te downloaden zijn.

Wijzigingen omvatten extra foto-locaties, verkorte laadtijden, verder ontwikkelde computer tegenstanders, feedback voor Logitech G25/G27 stuurwielen, toevoegingen aan de online modi, enz… Belangrijk is ook dat vanaf nu ook de zogenaamde ‘Standard Cars’ een minimale cockpit view krijgen en dat het mogelijk wordt langeafstandsraces te pauzeren en later uit te rijden. Verder werden 11 nieuwe Nascar modellen toegevoegd, alsook de Nissan GT-R waarmee uitvinder Kazunori Yamauchi de 24-uren van de Nürburgring uitreed.

Het loont bovendien deze week in te loggen op Gran Turismo: omdat Sebastian Vettel zijn tweede wereldtitel binnenhaalde, krijg je bij het aanmelden deze week de Red Bull X1 Prototype cadeau. Met een speciaal evenement op het Suzuka circuit behaal je met deze wagen bovendien een hoop credits. Tot slot zullen er binnenkort nieuwe wagens en circuits beschikbaar zijn, al zal je hiervoor hoogstwaarschijnlijk moeten betalen. Hoe dan ook, de mannen bij Polyphony Digital doen hun uiterste best om Gran Turismo up-to-date te houden!

Update: Het ‘course pack’, dat voor minder dan 5 euro het jouwe is vanaf 18 oktober, omvat het legendarische Spa-Francorchamps!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...