Nieuwe BMW 3-Reeks (F30) wordt vrijdag onthuld

BMW 3-Reeks 3-Serie F30
BMW zal nu vrijdag de nieuwe BMW 3-Reeks onthullen. Iedereen kan dat live volgen dankzij een stream!

Update: Alle details over de nieuwe BMW 3-Reeks lees je hier.

Echt veel vragen over het uiterlijk moeten we ons echter niet stellen, we konden eerder al enkele spyshots bekijken van de nieuwe dreier die zonder camouflage de straat op ging. In de lijn van onze verwachtingen merken we dat de nieuwe BMW 3-Reeks eruit ziet als de BMW 5-Reeks, maar dan in het klein.

Ook onder de motorkap verwachten we geen mirakels, de meest compacte motor zal allicht 136 pk ter zijner beschikking krijgen en wordt uiteraard een stuk zuiniger dan zijn voorganger. Aan de andere kant van het motorengamma vinden we dan een krachtige BMW M3 terug, specificaties daarover kunnen we nu jammer genoeg nog niet geven.

Wie de onthulling van de nieuwe BMW 3-Reeks live wil meemaken, kan doorklikken naar de Facebook-pagina van de BMW Group en daar de live stream bekijken. Voor diegenen die het wachten (nu nog 3 dagen) niet aankunnen, hebben we hieronder enkele filmpjes klaargezet van de vorige generaties 3-Reeks. Enjoy!

Lees en bekijk hier onze rijtest met de BMW 320d EfficientDynamics.
Lees hier onze rijtest met de BMW 320 xDrive.
Lees en bekijk hier onze rijtest met de BMW 530d.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Nieuwe BMW 3-Reeks (F30) wordt vrijdag onthuld"

  1. kristofl 11-10-2011 om 14:15

    de link naar ‘enkele spyshots’ doet het niet 🙁

    EDIT: Fixed, is ongeveer overal dezelfde link wel 😉

Reageer

Reactie aan het plaatsen...