Need for Speed “The Run” komt eraan

Need for Speed the Run
De Need for Speed reeks is inmiddels ongeveer even oud als ondergetekende en binnenkort breien ze daar bij EA nog een vervolg aan: The Run.

Wie een racesimulator zoekt, die kiest voor Gran Turismo 5, zoveel is zeker. Wie echter vooral wil scheuren met vette wagens en graag halsbrekende toeren uithaalt, kan beter bij Need for Speed terecht. In de twee onderstaande filmpjes zien we onder meer een Pagani Huayra, een McLaren MP4-12C, een Lamborghini Balboni en de nieuwe Porsche 911. Ook de politie mag natuurlijk niet ontbreken, hen vakkundig afschudden blijft deel uitmaken van het – inmiddels meer dan beproefde en goedgekeurde – concept van het spel. Wie op zoek is naar een flinke dosis onverantwoord rijgedrag, weet dus waarvoor te sparen!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...