Gespot: Ferrari FF

Ferrari FF gespot
Een Ferrari voor het hele gezin, past dat wel in de ideologie van het Italiaanse merk? De Ferrari FF krijgt de taak om zich te bewijzen in dit nieuw segment.

Met deze dealerwagens kunnen eigenaars die nog twijfelen misschien wel over de streep getrokken worden, of kunnen diegenen die hem al besteld hebben even wennen aan de krachtige V12 voorin. De eerste productie-exemplaren zijn zoals steeds weggelegd voor de dealers over de hele wereld, eind november start de productie voor de eerste klanten. Elke Ferrari-dealer krijgt trouwens nog een tweede demowagen in de toekomst, waarbij ze zelf vrij zijn om een specifiek kleur en opties te selecteren. Bij het eerste exemplaar kiest Maranello zelf wie welke kleur en opties krijgt.

Ondanks zijn opmerkelijke looks loopt de verkoop van een leien dakje. Mocht je vandaag beslissen om € 264.579 over te schrijven op de bankrekening van Ferrari, dan zal je de wagen pas in 2013 in ontvangst kunnen nemen. Mag het allemaal nog een beetje meer zijn, dan kan je maximaal €40.000 aan opties selecteren. Het eerste productiejaar van de FF was al een tijd geleden volgeboekt, maar dat heeft ook veel te maken met de lagere productieaantallen bij de opstart van een volledig nieuw model. Het cliënteel dat zich wendt tot de Ferrari FF blijkt ook zeer uiteenlopend te zijn. Zowel Ferrari fans van het eerste uur als selfmade familyguys vinden hun weg naar de For Four.

Welke kleur verkiezen jullie? De drielaagse roodtint Corsa Maranello die behoort tot de 6 exclusieve Ferrari FF kleuren of toch eerder tot de gevestigde grijstint Grigio Silverstone?

Grigio Silverstone – Ferrari FF in Maranello

Ferrari FF gespot

Rosso Maranello  – Ferrari FF in St Martens Latem

Ferrari FF gespot

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...