Volkswagen Up! ook met vijf deuren

VW Cross Up!
Ook al vertelt Volkswagen ons dat de Up! een uiterst compacte wagen is, hij is blijkbaar voldoende groot om achteraan 2 extra deuren te installeren.

Een productiemodel van de vijfdeurs Up! was nog niet te zien op het autosalon van Frankfurt, maar er was wel een CrossUp concept te zien, dat wel over vijf deuren beschikt. En VW wil niet alleen de CrossUp van vijf deuren voorzien, maar ook de VW Up! zou leverbaar zijn als vijfdeursmodel. Al zien de twee achterste deuren er wel akelig klein uit.

Bij Volkswagen zelf vermoeden ze dat het driedeursmodel het meeste succes zal oogsten. Het model wordt als compact gepositioneerd, kopers verwachten dus niet direct vijf deuren. De looks van het driedeursmodel zijn ook iets sportiever. Als we naar andere concepten op basis van de Up! kijken, mogen we overigens behoorlijk wat spannende dingen verwachten zoals een buggy en dergelijke meer. Al is de kans groot dat VW deze plannen nooit zal voltooien. (via LL)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...