Video: het interieur van de nieuwe Porsche 911

Porsche 911 Interieur
Porsche promoot het interieur van de nieuwe 911 met een gedetailleerd video-interview.

De nieuwe Porsche 911 was een van de sterren op het autosalon van Frankfurt. Wij hadden ook de kans er even in te zitten, maar elk detail uitleggen laten we over aan Martin Pohanka. Deze man is immers de hoofdverantwoordelijke voor het interieurdesign van de nieuwe 911. Zoals Pohanka uitlegt, behoudt de 991 de klassieke elementen zoals het vijfdelig instrumentenpaneel, maar werden chroom accenten toegevoegd en kreeg de wagen een groter Porsche Communication Management (PCM) display.

De licht oplopende middenconsole werd verder afgeleid van de Porsche Carrera GT en Porsche Panamera. Belangrijk hierbij is de minimale afstand tussen de versnellingspook en stuur, zodat het schakelen sneller verloopt. Het interieur kan tot slot aangekleed worden met koolstofvezel, aluminium of exclusieve houtsoorten. Audio-liefhebbers hebben de keuze uit twee hoogkwalitatieve systemen afkomstig van Bose of Burmester.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...