Nieuwe Porsche Boxster laat zich betrappen

Spyshot Nieuwe Porsche Boxster
Porsche liet de nieuwe Boxster iets te veel in de open lucht spelen, de eerste duidelijke spyshots bereiken hierdoor het internet.

De Porsche Boxster werd duidelijk compleet vernieuwd, zo goed als elk koetswerkpaneel kreeg een iets bollere en meer dramatische look. Achteraan vallen de wijzigingen nog het meeste op, met nieuwe LED achterlichten en een minieme spoiler die over de achterkant heen loopt. Binnenin zou het interieur van de Boxster meer richting de nieuwe 911 gaan, met nieuwe instrumentenpanelen en een meer luxueus voorkomen.

Het model op de foto’s is een Boxster S, met strandaard 18″ grote velgen en bredere wielbogen. Wat we precies onder de motorkap van de Boxster S zullen vinden is nog onzeker. Bronnen spreken over een 3.4-liter zescilinder, die uitgerust zal zijn met Start/Stop technologie en waarvan het motormanagement specifiek zal worden aangepast om een lage CO2-uitstoot te bekomen. De Boxster wordt ook lichter dan zijn voorganger, mede dankzij het veelvuldig gebruik van Aluminium. Daarnaast zal ook de zeventraps PDK-automaat veelvuldig gebruikt worden, aangezien deze zuiniger en sneller schakelt dan een handbak. De nieuwe Boxster maakt naar alle waarschijnlijkheid zijn opwachting op het autosalon van Detroit, begin januari 2012. Meer details volgen ongetwijfeld binnenkort. (Via: AutoExpress, Tip: Martijn)

Deel dit bericht:

3 reacties op "Nieuwe Porsche Boxster laat zich betrappen"

  1. TDB 06-10-2011 om 10:55

    Gaat er steeds op vooruit vind ik! 

  2. BNNY 06-10-2011 om 11:29

    Hij heeft zelfs wat weg van de Carrera GT

  3. geert 08-10-2011 om 22:39

    Begint op een echte Porsche te gelijken:-)

Reageer

Reactie aan het plaatsen...