Mercedes vertelt toekomstplannen. S-Klasse Cabrio!

Mercedes S-Klasse Cabrio
In de komende vier jaar komen er 10 nieuwe wagens met een ster op de neus op de markt. Niet alleen compacte en jeugdige modellen, maar ook varianten van het vlaggenschip.

De kans bestaat onder meer dat er een grote cabrio op de markt zal komen, die sterk zal gelijken op de Mercedes Ocean Drive Concept die Mercedes in 2007 voorstelde. De naam S-Klasse Cabrio lijkt ons dan niet vergezocht. De Mercedes CL zal tegen die tijd overigens S-Klasse Coupé gaan heten, analoog met de E-Klasse Coupé en de C-Klasse Coupé.

Verder laat Dieter Zetsche, CEO van Mercedes, aan Automotive News weten dat het merk met een aantrekkelijke SUV zal komen en een CLS Shooting Brake op de markt zal brengen. Het doel is tegen 2014 1.5 mio wagens te verkopen, het jaar erna moeten dat er zelfs 100.000 meer worden. We zijn benieuwd!

Mercedes Ocean Drive Concept

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...