Renault Clio RS: Ange & Demon

Renault Clio RS Ange Demon
De naam verraadt het al, er komen 666 stuks van de Renault Clio RS Ange & Démon op de markt.

Zoals dat vaak gaat bij Special Editions komt de Clio RS Ange & Démon met een heel arsenaal aan accessoires. Standaard beschikt hij bijvoorbeeld over het sportieve Cup chassis, voor het eerst zal de wagen zelfs in twee verschillende matte buitenkleuren leverbaar zijn. Het dak wordt in het zwart uitgevoerd, de 18″ velgen zijn zwart en aan de binnenkant vinden we Recaro sportstoelen terug. En zoals dat vaak gaat bij Special Editions, is ook de prijs van dit vieringsmodel niet mis: €27.990. De eerste modellen staan rond Halloween in de winkel. Origineel!

Onder de motorkap verandert er niets in vergelijking met de standaard Renault Clio RS. Nog steeds een uiterst bruikbaar en sportief 2.0 liter groot benzineblok dat volledig ongeblazen is. Iets wat meer en meer uniek wordt. Dankzij 203 paarden sprint deze duivelse versie van de Renault Clio RS in 6,9 seconden naar 100 km/u.

Lees en bekijk hier onze rijtest met de Renault Clio RS Gordini.

Deel dit bericht:

2 reacties op "Renault Clio RS: Ange & Démon"

  1. PJS 30-09-2011 om 17:22

    Qua aanpassingen valt het mij wat tegen..

  2. fre23 30-09-2011 om 18:10

    Ja inderdaad, een kleine vermogensstijging had wel gemogen 😀
     

Reageer

Reactie aan het plaatsen...