Promovideo: Maserati Kubang

Maserati Kubang
Maserati heeft een officiële promovideo gelanceerd waarin het de Maserati Kubang voorstelt als een échte Maserati.

Het merk haalt namelijk zijn geschiedenis erbij om de nieuwe Maserati Kubang te plaatsen tussen de legendarische modellen die het merk rijk is. De komst van de Maserati SUV is namelijk erg controversieel, aangezien het merk lange tijd weigerachtig stond ten opzichte van de ontwikkeling ervan. Maar tijden veranderen, nu de Fiat Groep goede banden heeft met Jeep kan Maserati gebruik maken van de Jeep Grand Cherokee om de Kubang te ontwikkelen. Toch wil het merk benadrukken dat de motoren Italiaans zullen zijn en dat de look & feel van de Kubang aan de Maserati standaarden zal voldoen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...