Gerucht: Nissan GT-R krijgt 570 pk

Nissan GT-R 2012
Volgens de laatste geruchten krijgt de Nissan GT-R binnenkort 570 pk.

De Nissan GT-R werd reeds opgefrist en kreeg zowel visuele wijzigingen als een vermogensboost, maar Nissan zou het niet bij deze aanpassingen laten. De Nissan GT-R 2013 zou geen visuele tweaks meer krijgen, maar onderhuids zou een en ander veranderen. Het belangrijkste is een toename van het vermogen tot maar liefst 570 pk, terwijl ook de ophanging en transmissie verder fijngesteld zouden worden. Natuurlijk wordt de nieuwe GT-R ook iets zuiniger, iets milieuvriendelijker… het gekende liedje.

De informatie is afkomstig van een exclusief evenement dat gehouden werd voor de pers op de Nürburgring, de komende veranderingen werden daar besproken. Verder werd bekend dat de Premium Black en Egoist edities in 2013 globaal beschikbaar zullen zijn. Een andere update blijft voorbehouden aan de Japanse markt. Het gaat om een circuit editie die gebruik zal maken van een hoop koolstofvezel afkomstig van testrijder Toshio Suzuki’s eigen GT-R tuningmerk, genaamd “Nordring”. Lichtgewicht Volk velgen omhuld met Dunlop slicks zouden eveneens toegevoegd worden aan deze exclusieve editie.(Via:LeftLane)

Nissan GT-R 2012

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...