Impressie: Mercedes SLS AMG Black Series

Mercedes SLS AMG Black Series Render
Volgens Tobias Moers, directeur wagenontwikkeling bij AMG, moet er absoluut een Black Series van de SLS AMG komen.

En hoe zo’n Black Series eruit zou kunnen zien, kunnen we alvast bewonderen op deze impressiefoto. We merken meteen de grote zwarte velgen op met rode remklauwen, de grote koolstofvezel airsplitter, de gaten in de motorkap en koolstofvezel zijspiegels om het geheel af te werken. Dat alles zou ervoor moeten zorgen dat de neerwaartse druk van de SLS AMG verder toeneemt, terwijl ook het motorblok meer lucht krijgt om topprestaties neer te zetten.

 

Onder die motorkap zou de 6.3-liter grote V8 opgevijzeld kunnen worden van 571 naar 608 pk, dat in combinatie met een maximaal koppel van 677 Nm. 0 naar 100 km/u doet de standaard SLS AMG in 3,8 seconden, dankzij het toegenomen vermogen en het afgenomen gewicht vermoeden we dat de SLS AMG Black Series dezelfde sprint in 3,5 seconden zal kunnen klaren. We zijn alvast benieuwd naar het echte resultaat. (Via: WCF)

Lees hier onze rijtest met de Mercedes SLS AMG

Mercedes SLS AMG Black Series Render

Deel dit bericht:

1 reactie op "Impressie: Mercedes SLS AMG Black Series"

  1. NVGelder 25-09-2011 om 15:57

    Geil! 😉
     

Reageer

Reactie aan het plaatsen...