Lancia lanceert Ypsilon 1.2 SILVER tegen zacht prijsje


Lancia lanceert een nieuwe versie van de Ypsilon, waarmee het de beste prijs/design verhouding op de markt wil behalen.

Lancia wil met de nieuwe Ypsilon graag ook de trendy en lifestylegerichte jeugd aanspreken, waardoor een betaalbaar instapmodel onontbeerlijk is. Daarom lanceert het Italiaanse merk een uitstekend compromis tussen prijs en uitrusting via de nieuwe basisuitvoering ‘SILVER’. Het uitrustingsniveau verenigt een uitgebreide veiligheidsuitrusting (ABS, Airbags, ..) met een reeks comfortvoorzieningen waaronder Start&Stop, centrale vergrendeling met afstandsbediening, elektrische ruiten en spiegels en een verstelbaar stuur.

Lancia lanceert met de SILVER uitvoering meteen ook een nieuwe motor in het gamma. Het gaat om een 1.2 liter benzinemotor met 69 pk die zich mag vervoegen bij de innovatieve TwinAir motor met 85 pk en de 1.3 MultiJet dieselmotor met 95 pk. De kleine viercilinder is met 4,9 liter/100 km uiterst zuinig en stoot slechts 115 g CO2 per kilometer uit. Voor de SILVER uitvoering vraagt Lancia in combinatie met de 1.2 benzinemotor 12.490 euro inclusief BTW. Om het aanbod nog aantrekkelijker te maken, geeft Lancia er tijdens de lanceringsfase ook nog eens gratis het pack ‘VYP Attitude’, met Airco en radio/CD bovenop. De 1.2 benzinemotor is daarnaast uiteraard ook gewoon beschikbaar met het GOLD (13.490 euro) en PLATINUM (14.990 euro) uitrustingsniveau.

Lees hier onze rijtest met de Lancia Ypsilon.

Lancia New Ypsilon

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...