Frankfurt ’11: Maserati GranCabrio Fendi

Maserati GranCabrio Fendi
Maserati nam een exclusief model mee naar Frankfurt: De Maserati GranCabrio Fendi.

Fendi en Maserati delen volgens zichzelf een passie voor traditie en vakmanschap. Een samenwerking kon dan ook niet lang uitblijven. De speciale buitenkleur moet de GranCabrio Fendi onderscheiden van een doorsnee GranCabrio. De kleur heet Grigio Fiamma Fendi en bestaat uit een grijze basiskleur met een gouden finish op het oppervlak. Aan de binnenkant vinden we speciaal hout terug, Pergamena Fendi is de naam.

Onder de motorkap schuilt een 4.7 liter grote V8-motor die een behoorlijk bruut uitlaatgeluid maakt. Genoeg om omstaanders onder de indruk te maken. En mocht het geluid toch niet volstaan, dan zijn er nog de speciale 20″ velgen. Uiteraard is het exclusieve model bezaaid met plaatjes die tonen dat het model exclusief is.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...