Frankfurt ’11: Kia Soul Facelift

Kia Soul Facelift
De Kia Soul 2012 beleeft zijn Europees debuut op het autosalon van Frankfurt.

De Kia Soul is al op de markt sinds 2009, hoogtijd voor een kleine facelift dus. Hoewel de facelift reeds in New York stond, zien we hem voor het eerst op Europese bodem in Frankfurt. Wat meteen opvalt zijn de 18-inch velgen die toch wel een stoere indruk nalaten. Verder zijn de koplampen vernieuwd en kregen ze LED-strips, ook de motorkap en bumpers werden onder handen genomen.

De Soul is vanaf nu ook optioneel uit te rusten met een premium 350 watt Infinity audiosysteem, een achteruitrijcamera en een nieuw UVO infotainment systeem met een 4,3-inch touchscreen. Subtiele wijzigingen aldus. Onder de motorkap is de 1.6-liter viercilinder benzinemotor 10 procent zuiniger geworden, hij levert voortaan een vermogen van 140 pk. De wagen is eveneens beschikbaar met een 1.6-liter dieselmotor die 128 pk en 260 Nm levert.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...