Frankfurt ’11: Eterniti Hemera

Eterniti Hemera
Een nieuw automerk, een nieuwe wagen: de Eterniti Hemera.

Automerken verdwijnen eerder dan er nieuwe bijkomen, maar het ‘Britse’ Eterniti bewijst dat het tweede nog steeds mogelijk is. De eerste wagen die het luxemerk op de markt zal brengen is de Hemera, een SUV die ietwat wegheeft van een Porsche Cayenne. De Hemera lijkt als het ware een gepimpte versie daarvan, met twee enorm dikke uitlaatpijpen en enkele sleuven hier en daar. Ook een achterspoiler en enorme velgen zijn van de partij.

Binnenin biedt de Hemera een uitstekend zitcomfort, iPads en een koelkastje voor een flesje Dom Perignon. Onder de motorkap ligt een motor die een vermogen levert van 620 pk. Scheuren over de Autobahn aan 290 km/u in een SUV, het is mogelijk! De Hemera zal geproduceerd worden vanaf 2012.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Frankfurt ’11: Eterniti Hemera"

  1. kristofl 15-09-2011 om 21:32

    IETWAT weg van een cayenne? Tis zoals die chinese kopies van BMW etc!
    Nieuw merk…? phoe…

Reageer

Reactie aan het plaatsen...