Frankfurt ’11: Abarth Punto SuperSport

Abarth Punto SuperSport
De meest extreme versie van de Abarth Punto Evo? Dat is de Abarth Punto Evo SuperSport.

Aan de buitenkant bekomt het SuperSport model zijn sportieve looks dankzij een zwarte striping die over de basiskleur Grigio Campovolo werd aangebracht. Het geheel werd in het mat gestoken en er werden enkele extra accenten aan toegevoegd, zoals de zwarte zijspiegels, de zwarte velgen en de rode remklauwen.

Onder de motorkap schuilt 180 pk, waarmee de Punto SuperSport in 7,5 seconden de kaap van 100 km/u kan aantikken. De topsnelheid bedraagt 216 km/u. Aan de binnenkant zien we zwarte kuipstoelen van Sabelt en ook hier valt het op dat de Abarth Punto SuperSport toch net dat tikkeltje sportiever is dan de standaard Abarth Punto Evo.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...