Advertorial: Volkswagen Golf Story


Iedereen die dit bericht leest, heeft ongetwijfeld een Golf Story! En met jouw eigen Golf Story kan je zelfs een nieuwe Golf winnen!

Volkswagen lanceert namelijk het Golf Story Game. Het werkt zeer eenvoudig. Je downloadt een app voor je iPhone of Android telefoon en je spot zoveel mogelijk Golfjes, speciale posters van de Golf of dealers. Voor elke spot krijg je punten en hoe meer punten, hoe meer kans je maakt op een mooie prijs. De hoofdprijs is een Golf Cabrio, wie daarnaast zou grijpen maakt nog steeds kans op een iPad of bioscooptickets.

Verder zijn er tijdens de Golf Days nog enkele promoties bij de aankoop van een Golf. Mooi meegenomen! Wie meer info wil kan terecht op de Golf Story website of kan naar onderstaande filmpjes kijken. Veel Golfplezier!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...