Frankfurt ’11: Land Rover Defender 2012

Land Rover Defender
Tegen 2015 komt er een nieuwe Defender, maar dat hield Land Rover niet tegen om het huidige model te updaten.

Belangrijkste vernieuwing is de nieuwe motor. Die is geen 2.4 liter groot zoals zijn voorganger, maar heeft 0,2 liter cilinderruimte minder. Het vermogen komt neer op 122 pk, het koppel bedraagt 360 Nm. De nieuwe motor heeft van de Defender zeker en vast geen sprintbeest gemaakt, de sprinttijd naar 100 bedraagt nog steeds 14,7 seconden.

De Defender 2012 kan met vijf verschillende optiepakketten uitgerust worden: Comfort Pack, Exterior Pack, Interior Pack, Leather Pack en Off-road Pack. De klanten van de Defender vroegen naar een optioneel zwart gespoten motorkap en ze worden op hun wenken bediend, Land Rover biedt dit als een optie aan.

Lees hier onze rijtest met de Land Rover Defender.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...