Frankfurt ’11: Lancia Flavia Cabrio

Lancia Flavia
Lang leek het er op dat hij niet op de markt zou komen, maar Lancia zal de Flavia Cabrio toch in productie nemen.

De Lancia Flavia is gebaseerd op de Chrysler 200 Cabrio, maar Lancia beweert de wagen iets keuriger te hebben aangekleed dan zijn overzeese evenknie. De wagen beschikt onder meer over lederen elementen, cruise control en nog wat andere gadgets die bij een cabrio passen. De softtop moet voor voldoende charme zorgen, net zoals de vernieuwde middenconsole.

Onder de motorkap vinden we een Amerikaanse motor terug, met name de 2.4 liter grote benzinemotor die 175 pk levert. De motor is vooral op comfortabel rijden afgesteld, laat het Italiaanse merk weten. En dat zou wel eens bij het karakter van een cabrio kunnen passen. We zijn alvast benieuwd!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...