Frankfurt ’11: Hyundai i30

Hyundai i30
Hyundai heeft de nieuwe Hyundai i30 dynamischer dan ooit tevoren gemaakt!

Het design is overgoten met een vloeiend lijnenspel. Aan de voorkant herkennen we duidelijke trekken van de Hyundai i40, het grote broertje van de i30. Aan de achterkant is de wagen zeer gestroomlijnd en ademt hij sportiviteit uit. Binnenin werd het interieur duidelijk door de designers van Hyundai vormgegeven, het is herkenbaar uit andere modellen. Het stuur kreeg een nieuwe vorm.

Kopers kunnen kiezen uit 4 verschillende motoren. 2 motoren uit het gamma rijden op diesel, de andere 2 rijden op benzine. De twee diesels hebben een vermogen van 90 en 126 pk, de benzinemotoren beschikken over 100 of 140 pk. De prijs van deze wagen zal naar goede gewoonte van Hyundai zeer gunstig zijn, we verwachten dus veel van deze wagens op de baan te zien binnenkort.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...