Frankfurt ’11: Fiat Punto Facelift

Fiat Punto Facelift
Fiat stelt naast de nieuwe Panda ook een bescheiden facelift van de Punto voor.

De Fiat Punto krijgt een kleine facelift waarmee het meer richting de Punto Evo evolueert. Zo zien we een nieuwe voorbumper in koetswerkkleur, samen met een kleine update voor de achterbumper. Liefhebbers kunnen daarnaast kiezen tussen verschillende 15″ lichtmetalen velgen en verschillende nieuwe metaalkleuren: Turguoise, Ruby Red en Graphite Grey.

Onder de motorkap zien we echter de grootste wijzigingen, met voortaan ook de introductie van de gekende TwinAir motor die met 0,9 liter en twee cilinders goed is voor 85 pk en 145 Nm koppel. De CO2-uitstoot blijft tegelijk beperkt tot 98 g/km. De 1.3 Multijet diesel krijgt daarnaast ook een update, dankzij de toepassing van enkele nieuwe technologieën blijft de CO2-uitstoot onder 90 g/km. De motor levert 85 pk en 200 Nm koppel.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...