Frankfurt ’11: Audi A2 Concept

Audi A2 Concept
Sportief ogend en elektrisch: de Audi A2 Concept.

Audi wil het graag even opnieuw proberen met de A2 en komt daarom aanzetten met een elektrisch A2 Concept. Voor de Duitsers verdergaan met het project, peilen ze wijselijk even naar de publieke opinie. Voor de eerste Audi A2 was immers niemand klaar, de auto flopte dan ook vrij hard.

De nieuwe A2 is 3,80 m lang, 1,69 m breed en 1,49 m hoog. Vier personen kunnen plaatsnemen in de kleine stadswagen. Het interieur bulkt van vernieuwende materialen en futuristische technologieën. Ook de ‘matrix beam’ koplampen zijn innovatief. Onder de motorkap bevindt zich – jullie konden het al raden – een elektromotor. Specificaties werden niet vrijgegeven.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Frankfurt ’11: Audi A2 Concept"

  1. kristofl 15-09-2011 om 21:28

    Nice, die oranje lijn! Best wel ‘veilig’, net zoals de volvo’s met de oranje ledjes opzij.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...