Frankfurt ’11: Skoda MissionL Concept

Skoda MissionL Concept
Skoda zet haar groeistrategie kracht bij met de MissionL Concept.

Voorlopig krijgt de MissionL nog een concept-achtervoegsel, maar volgens Skoda is de wagen zo goed als productierijp. De wagen is bestemd voor zowel de Europese, Chinese als Russische markt. Het nieuwe model moet helpen Skoda’s verkoopdoelstelling van jaarlijks anderhalf miljoen wagens tegen 2018 helpen te verwezenlijken. De MissionL kan gepositioneerd worden tussen de Fabia en Octavia.

De MissionL is eveneens de voorbode van een nieuwe designrichting bij Skoda. De MissionL heeft fraaie proporties, scherp getekende lijnen en strakke oppervlakken. De wagen is 4,5 meter lang en staat op 18-inch lichtmetalen velgen. Tot slot zitten heel wat nieuwe technische snufjes achter het concept verschuild, die we in de toekomst bij de autobouwer zullen terugvinden.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...