Frankfurt ’11: Seat IBL Concept

Seat IBL Concept
De IBL Concept is mogelijk het begin van een nieuw Seat.

Seat doet het de laatste tijd niet al te denderend, maar het Spaanse automerk is zeker nog niet aan het eind van haar Latijn. In Frankfurt stelt de autobouwer de IBL Concept voor, een vierdeurs sportsedan. De IBL heeft een wielbasis van 2,71 meter, is 1,85 meter breed, heeft een lengte van 4,67 meter en draagt enkele invloeden van zowel de IBE als IBX Concept.

Het design van de IBL Concept is afkomstig van de nieuwste designdirecteur bij Seat, Alejandro Mesanero. De wagen beschikt over LED-koplampen en dito achterlichten, enorme 20-inch velgen en een futuristisch interieur. De IBL concept krijgt een hybride aandrijving, geen verrassing gezien het een conceptmodel betreft. Specificaties werden niet vrijgegeven.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Frankfurt ’11: Seat IBL Concept"

  1. kristofl 13-09-2011 om 23:00

    Mooooie achterkant! heel sportief, ietwat aston martin.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...