Video: Citroen DS5

Citroën DS5
Bewegend beeld van de Citroën DS5 hadden we de revue nog niet zien passeren. Bij deze!

De nieuwe DS5 is het derde model uit de DS-Reeks van Citroën en bijgevolg ook het nieuwe vlaggenschip van het merk. De wagen toont met zijn design – zowel aan de binnen- als aan de buitenkant – dat Citroën terug het excentrieke Franse merk is dat het vroeger was. De DS5 staat relatief hoog op zijn poten en is niet duidelijk omtrent het feit of hij nu een crossover, een Shooting Break of een Gran Turismo is. De wagen zal leverbaar zijn met een HYBRID4 aandrijving, waarbij een dieselmotor de voorwielen en een elektromotor de achterwielen aandrijft. 200 pk en amper 99 gram CO2. Zeker niet mis!

Deel dit bericht:

1 reactie op "Video: Citroën DS5"

  1. kristofl 07-09-2011 om 22:34

    Lekker…. écht lekker…. 😀

Reageer

Reactie aan het plaatsen...