Meer plaatjes: nieuwe Hyundai i30

Hyundai i30
Koreaans design was vroeger een synoniem voor luiheid en gebrek aan smaak. Dat lijkt nu voltooid verleden tijd.

Hyundai stuurde ons 2 extra foto’s van de nieuwe Hyundai i30 en het design ervan moet zeker niet onderdoen voor het gemiddelde Europese design van een hatchback in het C-segment. Dankzij vloeiende lijnen oogt het model echt sportief, terwijl naar Koreaanse traditie het model voor een relatief gunstige prijs over de toonbank zal gaan.

Aan de voorkant herkennen we duidelijk de nieuwe familie-neus van Hyundai. We krijgen ook voor het eerst de achterkant te zien en het minste dat we kunnen zeggen is dat hij toch behoorlijk sportief is. We zien de wagen voor het eerst op het autosalon van Frankfurt, hou ons dus in de gaten!

Hyundai i30 nieuwe

Hyundai i30 nieuwe

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...