Configureer je nieuwe Porsche 911

Porsche 911
Porsche heeft een nieuwe configurator gelanceerd waar je ongeveer elk model naar wens kan aanpassen. Ook de nieuwe 911!

Gewoon even hier klikken en je komt terecht op de nieuwe configurator. Eerst even bepalen welk model je wil, dan de buitenkant naar wens aanpassen om vervolgens naar het interieur over te gaan en daar wat opties te selecteren. De laatste stap is dan een samenvatting van wat je allemaal gekocht hebt. Prijzen staan er nog niet bij, maar die vind je hier. Ook terug te vinden op de configurator: verschillende afbeeldingen van spoilerkits.

De nieuwe Porsche 911 beschikt standaard over een flat six die 350 pk levert en in 4.6 seconden naar 100 km/u sprint vanuit stilstand. Er is ook al een Carrera S beschikbaar die 50 paarden extra krijgt en 0,3 seconden van de sprinttijd naar 100 minder nodig heeft. We zien de wagen voor het eerst in het echt op het autosalon van Frankfurt. Wat vinden jullie van ons zwart model met dito velgen?

Porsche 911

Porsche_911_Config_3

Porsche_911_Config_4

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...