Onthuld: Skoda MissionL Concept

Skoda MissionL Concept
Skoda komt naar Frankfurt met de MissionL Concept, een wagen die eigenlijk min of meer reeds klaar is voor productie.

Ook Skoda brengt wat mee naar Frankfurt, enkele afbeeldingen geven een eerste glimp op de MissionL Concept. Het toekomstige design bij Skoda en enkele nieuwe technische snufjes zitten achter het concept verschuild. Het enige wat Skoda voorlopig kwijt wil, is dat het gaat om een compacte vijfdeurs hatchback die zo goed als productieklaar is. De wagen zou later gelanceerd worden in China, Europa en Rusland.

Als we de wagen moeten positioneren, dan zouden we dat doen tussen de Fabia en de Octavia. Met het nieuwe model zet Skoda haar groeistrategie kracht bij. Skoda wil namelijk tegen 2018 jaarlijks maar liefst anderhalf miljoen wagens verkopen, de nieuwkomer in het C-segment kan alvast een deel van die verkopen voor zijn rekening nemen. Meer details volgen hoogstwaarschijnlijk op het autosalon van Frankfurt.

Skoda MissionL Concept

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...