Hyundai i30 wordt dynamische hatchback

Hyundai_i30
Hyundai toont met de nieuwe i30 nogmaals wat het allemaal in haar mars heeft op gebied van design.

De nieuwe i30 stamt duidelijk af van de huidige i30, maar voegt er wel enkele vloeiende lijnen aan toe die de wagen zeker niet misstaan en doen denken aan de Hyundai i40. Echt veel details heeft Hyundai zelf nog niet over de wagen gelost, maar we kunnen wel al vertellen dat er vier motoren beschikbaar zullen zijn. 2 diesels (90 of 126 pk) en 2 benzinemotoren (100 of 140 pk).

Het interieur ziet er zoals we dat van Hyundai gewoon zijn redelijk deftig uit, Hyundai durfde het zelfs aan enkele zeer vloeiende lijnen in het design te verwerken. Het stuur kreeg ook een nieuwe vorm. Meer informatie geven we vanop het autosalon van Frankfurt, geniet alvast van de eerste foto’s.

Hyundai i30

Hyundai i30

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...