Honda Insight nog zuiniger dan voorheen

Honda Insight
Honda maakte de Insight nog zuiniger dan voorheen. Hij stoot nu amper 96 gram CO2 uit per km en is te zien op het autosalon van Frankfurt.

Veel meer details wil Honda nog niet lossen omtrent de update van de Honda Insight, maar we weten wel dat de reductie in de CO2 emissie bekomen werd door onder meer voor betere aerodynamische eigenschappen te zorgen, maar ook door de interne wrijving van de motor te reduceren en dankzij een CVT (Continu Variabele Transmissie).

Naast verbeteringen van enkele milieuvriendelijke details, heeft de Insight ook een nieuwe voorpartij gekregen, inclusief een nieuwe grille. Het interieur werd herbekeken en de airco werd zuiniger gemaakt. Achteraan is de spoiler iets smaller geworden. De ophanging werd iets meer op comfort en stabiliteit afgesteld.

Honda Insight

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...