Lexus GS450h op het autosalon van Frankfurt

Lexus GS
Lexus trok eerder al het doek van de GS350. Nu is de GS450h aan de beurt op het autosalon van Frankfurt.

De stand van Lexus in Frankfurt zal drie nieuwigheden kennen. De eerste première, een wereldpremière, is de voorstelling van de Lexus GS450h, de hybride versie van de eerder voorgestelde GS350. De hybride aandrijving zou verbeterd zijn in vergelijking met de vorige GS450h, maar cijfers zijn er nog niet voorhanden.

Verder zullen we nog 2 Europese premières mogen verwelkomen, zijnde de Lexus GS350 AWD en de Lexus CT200h F-Sport. De GS350 zal enkel in Rusland, Kazachstan en Oekraïne verkrijgbaar zijn, dus die is voor ons weinig interessant. Interessanter is de CT200h F-Sport, een standaard CT200h, maar dan wel met wat uiterlijke opsmuk die de wagen sportiever maakt.

Lees & bekijk hier onze rijtest met de Lexus GS450h.
Lees & bekijk hier onze rijtest met de Lexus CT200h. 

Lexus GS 2012

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...