Eterniti teaset de Hemera

Eterniti_Hemera
Eterniti, een nieuw Brits luxemerk, zal de Hemera lanceren op het autosalon van Frankfurt. Een luxe SUV.

De Hemera zal volgens Eterniti zelf de eerste Super-SUV zijn die de wereld gezien heeft met een ongekend niveau van luxe, ruimte en kracht. De wagen wordt een niche-product, zoveel is zeker. Achteraan zal er ruimte zijn die gelijkaardig is aan die van limousines. Er zijn 2 stoelen terug te vinden die gekanteld kunnen worden, er ligt een iPad klaar en – hoe kan het ook anders – er is een frigo aanwezig.

De wagen werd ontworpen door Alastair Macqueen, de man die verantwoordelijk was voor de Jaguar XJ220. Een grote naam dus! De Eterniti Hemera zou naast luxueus niet moeten onderdoen op off-road gebied en zou bijzondere prestaties neerzetten. We zijn benieuwd en kunnen alvast een eerste foto tonen van de bovenkant van de wagen. Meer info en foto’s volgen vanop het autosalon van Frankfurt.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...