Subaru XV in Frankfurt

Subaru_XV_Teaser
Subaru zal niet alleen de BRZ Prologue voorstellen in Frankfurt, het merk neemt ook de Subaru XV mee. Een trendy crossover.

De definitieve gegevens over de wagen zal Subaru pas in Frankfurt zelf onthullen, samen met een hele reeks foto’s. Wat het merk wel al vertelt, is dat de Subaru XV zal beschikken over het Subaru Symmetrical AWD systeem, dat in het verleden al haar strepen heeft verdiend op gebied van off-road capaciteiten. De XV combineert die technologie met het Subaru Dynamic Chassis Control Concept, dat onder alle rijomstandigheden voor voldoende veiligheid moet zorgen.

Onder de motorkap kan de koper kiezen tussen – hoe kan het ook anders – verschillende boxermotoren die Subaru zal aanbieden. De ideale combinatie tussen zuinigheid en prestaties, zeggen ze bij Subaru. De wagen is 4,45 m lang, 1,78 m breed, 1,57 m hoog en beschikt over een wielbasis van 2,635 m. Meer info en foto’s volgen vanop het autosalon van Frankfurt.

Subaru_XV_Teaser


		

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...