Land Rover DC100: Defender in wording

Land_Rover_Defender_Concept
Land Rover zal haar icoon, de Defender, in de toekomst grondig wijzigen. In Frankfurt krijgen we een preview.

Of het een goed idee is een icoon te veranderen, is een vraag die men zich hier terecht kan stellen. De Defender zeult namelijk een hele hoop traditie met zich mee en dat kan je niet in één keer veranderen. Het model dat voor die moeilijke opdracht staat, krijgt momenteel nog de naam DC100 en zit nog in de conceptfase.

Tegen 2015 wil Land Rover een nieuwe versie van de Defender op de markt. Die versie zou nog steeds trouw blijven aan het originele concept van een wagen die ongeveer alles aankan op terrein, maar zou wel in een supermodern jasje gestoken worden. Dat zien we althans op de eerst foto’s van het conceptmodel.

De bedoeling van het conceptmodel is de discussie te openen met huidige en toekomstige klanten over wat zij verwachten van de nieuwe Defender. Daarom zal Land Rover de nieuwe Defender in 2015 lanceren, het concept is slechts het begin in een lange weg om tot een nieuwe Defender te komen.

Lees hier onze rijtest met de Land Rover Defender.

Land_Rover_Defender_Concept

Land_Rover_Defender_Concept

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...