Honda Civic toont achterlichten

Honda_Civic°2012
Honda zal de nieuwe Honda Civic voorstellen op het autosalon van Frankfurt. We krijgen de kont al een eerste keer te zien.

De Honda Civic komt enkel als vijfdeurs hatchbak naar Europa. We krijgen van Honda alvast een eerste beeld te zien van de achterkant van de nieuwe Honda Civic. De achterlichten werken niet alleen als lichten, maar dankzij hun design, doen ze volgens Honda ook dienst als spoiler. Twee in één, waarom niet? Ongeveer alle componenten van de Civic werden hertekend met een focus op een goed rijgedrag, minder CO2 en binnenruimte.

Onder de motorkap zal er een nieuwe i-DTEC-motor liggen. Een 2.2 liter groot blok dat voor 150 pk zorgt, maar amper 110 gram CO2 per km uitstoot. Volgens Honda zelf een ideale combinatie tussen zuinigheid en prestaties. Dankzij een start/stop-systeem is de wagen ook aan het stoplicht zuinig. Alle modellen worden uitgerust met een manuele zesbak.

Honda_Civic°2012

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...