Abarth 695 Competizione in Frankfurt

Abarth_695_Competizione
Abarth zal de 695 Competizione voorstellen op het autosalon van Frankfurt, een racewagen voor op de weg.

Het feit dat de Abarth 695 Competizione gemaakt is om te racen, moet volgens Abarth onder meer opvallen door het feit dat de achterbank plaats moest maken voor een rolkooi. En daardoor komt er ook behoorlijk wat kofferruimte, al is het praktische aspect bij een model als dit totaal overbodig. Aan de buitenkant vinden we de kleur Grigio Competizione terug, dezelfde kleur als de rolkooi overigens.

Het interieur is uitgerust met een sportstuur, een vijfbak met schakelflippers aan het stuur, een dashboard uit koolstofvezel en een chromen plaatje dat moet aanduiden dat de Abarth 695 Competizione in gelimiteerde oplage geproduceerd wordt. De wagen staat op 17″ velgen en beschikt over 180 pk.

Lees hier onze rijtest met de Abarth 500 Esseesse.

Abarth_695_Competizione

Abarth_695_Competizione

Deel dit bericht:

1 reactie op "Abarth 695 Competizione in Frankfurt"

  1. TDB 31-08-2011 om 13:02

    Ideaal voor mama! Kofferruimte! ‘k zal het haar eens voorstellen!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...