Lexus GS Break: waarom niet?

Lexus GS Break
Zoiets moet toch, als je wil concurreren tegen De Duitse Drie?

Of Lexus ooit met een GS Break zal komen, valt op zijn minst twijfelachtig te noemen. Het merk deed het ooit eens met een Break-versie van de IS, wat niet direct een succes te noemen viel. Theophilus Chin was zo vriendelijk om een mogelijke Lexus GS te photoshoppen, het geheel ziet er alleszins redelijk goed uit.

De sportieve neus van de GS bleef logischerwijze behouden, de achterlichten bleven qua vorm behouden, maar werden wel op de grotere koffer van de Lexus GS Break geplaatst. De 2 sportieve uitlaten van de GS staan de break ook zeker en vast niet mis! Het geheel ziet er alleszins behoorlijk goed uit, misschien eens tijd dat Lexus een break van de GS in beschouwing neemt!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...