Infiniti FX volgens Vettel: Performance Concept

Infiniti_FX
Sebastian Vettel werkte mee aan het ontwerp van een nieuwe FX50 Performance Conceptcar die Infiniti in Frankfurt zal voorstellen.

Infiniti was zo vriendelijk om ons al de eerste foto van de Infiniti FX, die deels van de hand van Sebastian Vettel komt, zo beweert Infiniti althans, door te sturen. We zien een witte versie van de FX met hier en daar zwarte accenten. Het ziet er op het eerste zicht naar uit dat deze FX50 Performance Concept eigenlijk een kleine facelift van de Infiniti FX is.

De speciale elementen aan dit model zouden later als optiepakket beschikbaar zijn op de FX. Gezien er Performance Concept in de naam van het model staat, zijn we alleszins benieuwd naar de motorische upgrade die de naam toch wel doet verwachten. Meer nieuws volgt vanop het autosalon van Frankfurt.

Infiniti_FX

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...