Europees debuut Chevrolet Malibu in Frankfurt


De nieuwe Malibu wordt de hoofdrolspeler op de stand van Chevrolet in Frankfurt.

De Chevrolet Malibu debuteerde reeds in de Verenigde Staten en China, in Frankfurt is het tijd voor zijn Europese debuut. De Malibu was nooit eerder bij ons beschikbaar, maar zal vanaf volgend jaar het nieuw vlaggenschip zijn bij Chevrolet. De wagen krijgt een atletisch uitzicht en draagt duidelijk invloeden van de sportieve Corvette en Camaro.

Binnenin is er boordevol ruimte voor de passagiers en werden meer hoogwaardige materialen gebruikt. Ook aan bergruimtes is er geen gebrek, één ervan zit innovatief verborgen achter het centrale display. Verder is er keuze uit meerdere infotainment opties zoals audiosystemen en een navigatiesysteem. Bluetooth connectiviteit zorgt voor een naadloze integratie met eventuele smartphones.

Onder de motorkap is er keuze uit twee krachtige viercilinder benzine- en dieselmotoren met een slaginhoud van 2.0-liter en 2.4-liter. Het vermogen ervan bedraagt respectievelijk 164 en 169 pk. In Europa is de nieuwe Malibu bovendien beschikbaar met zowel een manuele als automatische transmissie. Chevrolet belooft tenslotte een uiterst precieze sturing en weggedrag. De nieuwe Malibu wordt gebouwd in de Verenigde Staten, Zuid-Korea en China.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...