Officieel: Subaru BRZ Prologue

Subaru BRZ Prologue
Subaru’s Boxer Sports Car Concept uit Genève krijgt een naam: de BRZ. Een conceptversie komt naar Frankfurt.

Subaru stelde in Genève ietwat teleur door louter een frame met aandrijflijn te tonen van haar nieuwe sportwagen, die tegen de verwachtingen in enkel op de achterwielen wordt aangedreven. De afkorting BRZ staat dan ook voor ‘Boxer engine’, ‘Rear-wheel drive’ en ‘Zenith’. Een exclusieve teaser-site wordt vandaag nog gelanceerd.

In Frankfurt komt Subaru met een conceptversie van de wagen, genaamd Subaru BRZ Prologue. Plots zijn er ook reeds plannen voor de productie van de BRZ, de Japanners doelen op de lente van 2012. Dat is vrij snel, maar Subaru heeft dan ook ietwat achterstand in te halen op Toyota. Het broertje van de BRZ, de Toyota FT-86, stond al in Genève in 2010.

Subaru BRZ Spotted

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...