SsangYong onthult een nieuw crossover concept

SsangYong XUV 1 Concept
SsangYong zal op het autosalon van Frankfurt een nieuw crossover concept voorstellen.

Hoewel SsangYong niet meteen gekend staat als een premium merk, stellen de Koreanen de Concept XUV 1 voor als een ‘premium crossover utility vehicle‘. De wagen krijgt compacte afmetingen gecombineerd met een hoge zitpositie. Het interieur krijgt bovendien een unieke indeling, een lay-out van zowel 1+1+2 als 1+3 moet mogelijk zijn. Hoe dat concreet in zijn werk gaat, blijft even afwachten.

De afkorting XUV betekent voluit ‘Excellent User Interface Vehicle‘, wat verwijst naar de vele functies binnenin en de innovatieve bediening ervan. Mobiele apparaten zullen hierbij zonder twijfel een grote rol spelen. Het design van de wagen moet een blik geven op de toekomst van Ssangyong, de wagen zou een concurrent kunnen worden van de Skoda Yeti en Nissan Qashqai.

SsangYong XUV 1 Concept

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...