Kia Soul krijgt facelift voor 2012

Kia Soul facelift
De Kia Soul gaat al mee sinds 2009, hoog tijd voor een facelift dus.

In 2009 lanceerde Kia de eigenzinnige Soul, op het autosalon van New York werd de facelift voorgesteld. De Europese première is voor Frankfurt bestemd. De nieuwe Soul krijgt vernieuwde koplampen met LED-strips, terwijl ook de motorkap en bumpers onder handen werden genomen. De verschillen blijven minimaal, al doen de 18-inch velgen veel aan de eerste indruk die de Soul maakt.

Binnenin krijgt de Soul een nieuw UVO infotainment systeem met een 4,3-inch touchscreen, achteruitrijcamera en een premium 350-watt Infinity audiosysteem (als optie weliswaar). Onder de motorkap zijn de verschillen iets groter. De 1.6-liter viercilinder benzinemotor levert nu 134 pk en is 10 procent zuiniger geworden. De krachtigere 2.0-liter benzinemotor levert een vermogen van 160 pk, al is deze motor exclusief voor de Amerikaanse markt bestemd.(Via:LeftLane)

Kia Soul 2012

Kia Soul 2012

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...