Kia komt naar Frankfurt met een sportieve vierdeurs

Kia Sports Sedan Concept Frankfurt 2011
Kia gaat de sportieve toer op, de Koreanen brengen een sexy sedan mee naar Frankfurt.

Ook een Kia kan sportief zijn en dat willen de Zuid-Koreanen even bewijzen met een vierdeurs concept dat ze zullen meebrengen naar het autosalon van Frankfurt. Zoals wel vaker moet het concept een blik geven op de toekomstige designrichting bij Kia. Bovendien ziet de sedan er niet alleen sexy uit, een sportief weggedrag wordt verzekerd door een aandrijving op de achterwielen.

Binnenin is er plaats voor vier personen, de achterste passagiers kunnen gebruik maken van -steeds meer ingeburgerde- suicide doors. Kia wil vooral een statement maken in Frankfurt, maar laat ons hopen dat dit sportieve concept snel omgevormd wordt tot een voor de productie rijpe wagen.

Deel dit bericht:

3 reacties op "Kia komt naar Frankfurt met een sportieve vierdeurs"

 1. ixke 20-08-2011 om 14:05

  waaauw, wie had zoiets verwacht van Kia ?
  benieuwd naar meer details !
  tropische groet uit Brazilië
  ixke
  bahia.basix.cc

 2. BNNY 20-08-2011 om 14:19

  Kia ftw!

 3. kristofl 21-08-2011 om 0:00

  Vleugje Aston Martin ONE77 en beetje Lexus LFA… Zo origineel vind ik het niet.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...